Nu rykker vi!

Børn og unge i 5. – 9. klasse og deres familier kan få hjælp til at give de ekstra kilo kamp til stregen i Nu rykker vi! Her har vi fokus på fællesskab, trivsel og selvværd. Når man er glad og har det godt med sig selv, har man større overskud til at arbejde med sin overvægt. Og det batter noget at være med! De fleste af vores deltagere falder på vægtkurven, får større selvværd og bliver gladere…

Vi lægger stor vægt på at inddrage hele familien. Overvægt skal håndteres i familien, og forældres støtte og aktive involvering er helt afgørende for at opnå resultater. Vejledningen i Nu rykker vi! er kraftigt inspireret af Holbæk Børneafdeling, som har nogen af de flotteste resultater med overvægtsbehandling på verdensplan.

Tilbuddet består af

  • 7 Familiesamtaler med en sundhedsplejerske hvor hele familien inddrages i livsstilsændringen. Familiesamtalerne varer ca. 1 time og ligger i tidsrummet kl. 8 – 17. Vi arbejder ud fra NRV Livsstilplanen og Familiemappen, som du kan se her: LINKS
  • Gruppeforløb hvor ca. 8 børn/unge støtter hinanden og coaches af 2 sundhedsplejersker. Vi mødes 7 gange, og til gruppemøderne er der fokus på aktiviteter, lege og snakke, som styrker de unge mentalt – det handler om at blive klogere på, hvem man er, og hvad man står for.
  • Træning sammen dine nye NRV-kammerater. Det er sjovt, der er fart på – og alle kan være med.
  • 2 Madlavningsaftener for alle deltagende familier, hvor vi laver mad og hygger os sammen – og får masser af inspiration til god og sund mad.

Et forløb varer 10 måneder.

De næste forløb starter i februar 2017

For yderligere oplysninger om tilbuddet kontakt Rikke Kamstrup Knudsen på tlf. 24 43 89 96 eller send mail.

Nu rykker vi! har været en del i medierne. Via nedenstående links kan du læse historierne om Rikke, Kristian og Helena, som alle har været med i Nu rykker vi!

Rikke blev 20 kilo lettere - og gladere, Randers Amtsavis

Kristian har tævet vægten og er blevet gladere, RandersIdag.

Til kamp mod deller og dårlig kondi, Randers Amtsavis

Nu rykker vi!

Børn og unge i 5. – 8. klasse og deres familier kan få hjælp til at give de ekstra kilo kamp til stregen i Nu rykker vi! Her har vi fokus på fællesskab, trivsel og selvværd. Når man er glad og har det godt med sig selv, har man større overskud til at arbejde med sin overvægt. Og det batter noget at være med! De fleste af vores deltagere falder på vægtkurven, får større selvværd og bliver gladere…

Vil du være med?

Går du i 5. – 8. klasse og har lyst til at møde andre børn/unge og til at arbejde med din livsstil for at få styr på vægten? -Så har du mulighed for at komme med i Nu rykker vi! Vi har meget fokus på det mentale, og mange af dem, der har været med, fortæller, at de er blevet gladere og tror mere på sig selv. Mange har også fået nye venner. Her er hvad nogen af de unge har sagt om at være med i Nu rykker vi!:

Hvad indebærer det for dig som forælder?

For at et vægttab kan lykkes, er det afgørende, at hele familien bakker op. Derfor er det et krav, at I som forældre også vil være en aktiv del af indsatsen.

NRV Livsstilsplanen

Mange kender til at gå på slankekur og tabe nogle kilo – for så efterfølgende at tage dem alle på igen lidt efter lidt. Men hvis man vil have varige resultater, må man lave varige ændringer. Så enkelt er det.