Nu rykker vi!

Børn og unge i 5. – 8. klasse og deres familier kan få hjælp til at give de ekstra kilo kamp til stregen i Nu rykker vi! Her har vi fokus på fællesskab, trivsel og selvværd.

Når man er glad og har det godt med sig selv, har man større overskud til at arbejde med sin overvægt. Og det batter noget at være med! De fleste af vores deltagere falder på vægtkurven, får større selvværd og bliver gladere…

Vi lægger stor vægt på at inddrage hele familien. Overvægt skal håndteres i familien, og forældres støtte og aktive involvering er helt afgørende for at opnå resultater. Vejledningen i Nu rykker vi! er kraftigt inspireret af Holbæk Børneafdeling, som har nogen af de flotteste resultater med overvægtsbehandling på verdensplan.

Tilbuddet består af

  • 5-7 familiesamtaler med en sundhedsplejerske hvor hele familien inddrages i livsstilsændringen. Familiesamtalerne varer ca. 1 time og ligger i tidsrummet kl. 8 – 17. Vi arbejder ud fra NRV Livsstilplanen og Familiemappen.
  • Gruppeforløb hvor ca. 8 børn/unge støtter hinanden og coaches af 2 sundhedsplejersker. Vi mødes 7 gange, og til gruppemøderne er der fokus på aktiviteter, lege og snakke, som styrker de unge mentalt – det handler om at blive klogere på, hvem man er, og hvad man står for.
  • Træning sammen dine nye NRV-kammerater. Det er sjovt, der er fart på – og alle kan være med.
  • 2 madlavningsaftener for alle deltagende familier, hvor vi laver mad og hygger os sammen – og får masser af inspiration til god og sund mad.

Et forløb varer 10 måneder.

De næste forløb starter i efteråret 2017

For yderligere oplysninger om tilbuddet kontakt Rikke Kamstrup Knudsen på tlf. 24 43 89 96 eller send mail.

Vil du være med? Hvad indebærer det for dig som forælder? NRV Livsstilsplanen Det skriver medierne.