Om PREP parforholdskurser

Hvad er PREP?

PREP er et pædagogisk undervisningsprogram, som ifølge omfattende studier reducerer skilsmisserisikoen. Formålet er at forebygge udvikling af uhensigtsmæssige mønstre i parforholdet og at være en håndsrækning til par, der ønsker at øge kvaliteten i forholdet og i deres familieliv.

Omdrejningspunktet på et PREP kursus er, at I erfarer, hvordan man kan skabe en god kommunikation, og derved bane vejen for nærvær, en god forståelse af hinanden og ikke mindst empati.

Udover at få nogle effektive værktøjer til at styrke kommunikationen og håndtere konflikter, vil I også på et PREP kursus få indblik i, hvilke ting der er vigtige at nære, pleje og udvikle i et godt kæresteforhold. En viden, der er hentet fra omfattende forskning.

Erfaringen viser, at mange mænd er glade for et PREP kursus, netop fordi at det er forskningsbaseret og er praktisk at gå til. At det ikke er ”gruppeterapi” men undervisning, hvor man udelukkende deler private ting med sin partner.

For at sikre, at I får et godt og trygt kursus er der max 8 par per hold. På hvert kursus er det en socialrådgiver og en sundhedsplejerske, der er certificerede PREP-undervisere, der er tovholdere på forløbet. Et parkursus består af et ca. 15 timers program fordelt over 3 hverdage.

Kontaktpersoner for PREP kurser

Rikke Kamstrup
Send mail